Kulturelle arrangementer i OK-kram

Du kan deltage i mange forskellige kulturelle arrangementer, hvis du er medlem af OK-kram København/Frederiksberg. Vi har besøg af spændende gæster og arrangerer udflugter, teaterture og meget mere.

Tid: Mandag og torsdag (eller evt. anden dag)
Sted: OK-kram (eller andet)
Pris: Se prisen for hvert arrangement på siden "Nyt" eller i medlemsbladet

Kom og hør foredrag fra nær og fjern, fortalt af mange spændende mennesker. Tag med på udflugt eller i teatret. Og gå heller ikke glip af god underholdning med sang og musik.

Hold dig opdateret om de næste par ugers arrangementer på vores nyhedsside:

Nyt

Eller læs om senere arrangementer i vores medlemsblad:

Medlemsblad

Medlemsbladet udkommer tre eller fire gange om året, ca. to uger før billetsalget starter. Billetter købes i receptionen i OK-kram.

Sommerklub

OK-kram har lukket hele juli måned, men holder en særlig sommerklub med både udflugter og arrangementer i klubbens egne lokaler.

Returnering af billetter

Billetter kan returneres mod et gebyr på kr. 20,- senest to dage før arrangementet.

Du kan deltage i arrangementerne, hvis du er medlem af OK-kram København/Frederiksberg.

Boysen/Andersen Band

Arrangementer september 2017

04.09: Morten Buschmann
07.09: Stor banko