OK-kram fejrer 50-årsjubilæum

Klubben fejrer sit 50-årsjubilæum med en jubilæumsuge i OK-huset, en fest på Frederiksberg Rådhus og et festskrift.

Den 8. oktober 2017 er det 50 år siden, den første OK-klub i Danmark blev stiftet på Frederiksberg.
Det fejrer vi med en hel uge i jubilæets tegn og et festskrift.

Jubilæumsfest på Frederiksberg Rådhus

Fredag den 6. oktober glæder vi os til at se medlemmer og venner af huset til en jubilæumsfest på Frederiksberg Rådhus.

Ældreminister Thyra Frank vil deltage i tidsrummet mellem kl. 13.30 og 14.30.

Se programmet under aktuelle arrangementer:

Nyt

Jubilæumsuge i klubben

Vær med til at fejre jubilæet i klubbens lokaler hele ugen fra mandag den 2. oktober til torsdag den 5. oktober.

Læs om mandagens jubilæumsforedrag og torsdagens jubilæumsrevy under aktuelle arrangementer:

Nyt

Vær med til at markere jubilæet på ugens faste hold:

Mandag: Der serveres eftermiddagskaffe og brød til danseholdet.
Tirsdag: Jubilæumsbanko. Der kan vindes en kæmpekurv på indgangsbilletten. Der serveres et glas vin til bankoholdet og bridgeholdet.
Onsdag: Kaffe og brød til alle hold.

Bemærk, at der ikke er bridge og sang fredag den 6. oktober, hvor vi håber at se alle til festen på Frederiksberg Rådhus.

Festskrift

I jubilæumsugen udgiver vi også et festskrift.

Festskriftet tager dig med tilbage i tiden via udvalgte punktnedslag i klubbens historie:

Vi skal blandt andet tilbage til det nedlagte ismejeri på Finsensvej, hvor klubbens første egne lokaler lå. Tilbage til værtshuset, som klubben drev i kælderen i OK-huset.  Og tilbage til spritduplikatoren, der blev brugt til at trykke nogle af de første blade – ved håndkraft.